Ikhouvanjou

Het geluk wat twee verliefde mensen kennen mag gevierd worden. Het maakt niet uit hoelang je bij elkaar bent: van prille verliefdheid tot doorleefde liefde.

Een fotoshoot kun je altijd laten maken. Daarmee hoef je niet te wachten tot een speciale dag of datum. Alleen het feit dat je de liefde mag vieren, is toch reden genoeg? En met de 'beloved-shoots' gaan we nog een stapje verder dan 'gewoon jullie' fotograferen. Iedereen is als mens uniek met eigen herinneringen, emoties, dromen, wensen en verhalen.

Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je van mij een lijst met ideeën voor interacties, denk bijvoorbeeld aan een liedje voor elkaar opzoeken, een brief naar elkaar schrijven, een verrassingsdag voor de ander bedenken of een cadeautje met herinneringen op te zoeken. Op deze manier van te voren al in een 'sfeer' en het is geweldig om de dingen die je van te voren bedacht hebt, op dat moment te geven, te doen, te vertellen. Wie houdt nu niet van verrassingen, en helemaal als je die krijgt van iemand die speciaal voor je is?

Tijdens de fotoshoot gaan we daarmee verder; we gaan door middel van vragen terug naar jullie herinneringen, emoties en gevoelens. Kortom: wie ben je als mens en wie ben je voor en met elkaar? En hoe gaaf is dat om het gevoel voor elkaar daarbij op de foto vast te leggen! Geen 'say-cheese-lach' maar een echte lach. Eentje die je diep vanuit je hart voelt komen. Dat je foto’s niet alleen maar ‘ziet’, maar gewoon ‘voelt’. Voel je geliefd! Dat is beloved.

Jij was gewoon jij
Ik gewoon mij
Die eerste blik, het eerste gevoel,
Warmte, kriebels, je weet wat ik bedoel.
De woorden, de glimlach,
Geluk toen ik je zag.
Hand in hand, zij aan zij,
Dankbaar voor dit geluk zijn wij!